Rob van Essen

Owner and Commercial Agent

Goeiedag! Mijn naam is Rob van Essen. Ik ben reeds vele jaren in de keukenbranche actief. In 1988 ben ik begonnen in de keukenbranche en heb ik vele facetten van het keukenvak mogen doorlopen. Van orderverwerking tot inmeter en bouwbegeleider tot verkoper en vestigingsmanager bij een grote keukenleverancier. Vanuit deze functie ben ik uiteindelijk de buitendienst ingegaan en heb veel ervaring op mogen doen in de business to business markt. Uiteindelijk ben ik in 2003 gestart met Big Deal Keukens in Hardinxveld Giessendam. Vanuit die periode is een samenwerking ontstaan met Beckermann keukens en AiroDesign. In 2012 kwam de kans voorbij om het handelsagentschap voor Beckermann keukens over te nemen. Op dit moment doe ik voor Beckermann met name een stuk orderbegeleiding en scholing van bestaande en nieuwe klanten. Daarmee vergroten we de kennis van Beckermann keukens bij onze dealers en lever ik ondersteuning op technisch gebied. 

Sabine Ribbers

Back Office and Communication

Hallo! Mijn naam is Sabine Ribbers en ik vorm de Back Office. Ik houd mij bezig met de dagelijkse gang van zaken op kantoor, van communicatie met onze klanten en leveranciers met betrekking tot orders en levertijden tot het bijhouden van de agenda’s van mijn collega’s en het op orde houden van het mailverkeer. Daarnaast werk ik keukentekeningen uit voor klanten die niet in de gelegenheid zijn deze zelf te realiseren en maak ik, samen met mijn collega’s, voorstellen voor showroomkeukens. Op woensdag ben ik vrij, maar op de overige dagen sta ik graag ter beschikking voor vragen en ondersteuning. 

Email: sabine@bigdealkeukens.nl.

Jon Drenth

Partner and Commercial Agent

Goedendag! Mijn naam is Jon Drenth en ruim 20 jaar werkzaam geweest als buitendienst medewerker in allerlei onderdelen van de keukenbranche. In januari 2019 zocht ik de samenwerking op met Rob van Essen. Mijn focus ligt op relatiebeheer en acquisitie van nieuwe dealers voor de leveranciers die wij vertegenwoordigen. Samen met Sabine en Rob wil ik u graag van dienst zijn.

Email: jon@bigdealkeukens.nl